2008.12.07.
21:34

Írta: Csakazértis

Tánc 1.

 Szórakoztató a műsorunk. Már most a próbákon is. No, nem azért, mert valami paródiát adnánk elő, de olyan jókat tudok mosolyogni egy osztálytársnőmön. Ennek egyetlen oka van: a csaj azt képzeli magáról, hogy nagyon tud énekelni és táncolni. Az a baj, hogy egyik se megy igazán neki. Van egy felállás, ahol félfordulatot kell csinálni. Na ő az egyetlen, aki képtelen arra fordulni, amerre kéne.

 Csütörtökön a tánc tanár nem tudott jönni. A fél osztály Szegeden volt. A másik fele próbált. Ki lehet találni, ki vezette a próbát. A többiek mondták, hogy sokszor azt se tudta, mit kell csinálni.

 Azt ajánlom a csajnak, előbb tanuljon meg rendesen egy dolgot, és csak utána jártassa a száját, hogy ő fogja mutogatni a többieknek.

 Ebből most úgy tűnhet, hogy én jobbnak képzelem magam. Nem mondom azt, hogy nem, de nála tuti, hogy normálisabban tudok táncolni. Na mind1...

Szólj hozzá!

Címkék: tánc szalagavató

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr6810056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása