2008.12.24.
22:57

Írta: Csakazértis

Fenyőillat lengi be a szobát...

  Idén apuék kitalálták, hogy nem vesznek fát (márcsak azért se, mert már nincs hely a kertbe, hogy kiültessék), másrészt nem akarták kivágni a fenyőt az udvarból (merthogy már lassan nem férünk tőlük).

  Azt nem tudom, honnan jött az ötlet, hogy fa helyett ágakból összerakott karácsonyfánk legyen, de meg kell mondani elég vicces volt meglátni az összealkotott fenyőt.

  Először is, két csúcsa van szegénykémnek, ami már csak azért is rossz volt, mert nem tudtuk eldönteni, honnan indítsuk a díszítést. Aztán jött az a probléma, hogy az alján érdekesen állnak az ágak - mert ugye nagy fenyőágakból bonyolult egy komplett fenyőfát összealkotni - így oda másképp kellett megoldani a dekorációt. Végül sikerült egy ilyet kialkotnom, ami kicsit furcsa, de meg lehet szokni. Sőt, szerintem még viccesebb is, és több kreativitást igényel, mint egy sablon karácsonyfa...

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep karácsony fenyőfa

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr49840515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása