2009.01.30.
21:19

Írta: Csakazértis

Tánc 3.

 Péntek. Ez volt a csúcs a héten. Utolsó nap, de a legrosszabb.

 Még a próbán nem voltak gondok. Egyesek megint késtek, vagy be se jöttek. De ami a második órában történt. Mindent felülmúlt a héten.

 Már majdnem befejeztük a műsort, amikor nyílik az ajtó. Bejön a kedvenc tanáraim egyike, Klári B. Kijelenti, hogy neki osztályfőnöki órája van, és az F-ek jönnek táncolni. Az nem zavarja, hogy mi hamarabb elkértük a termet. Nem. Majd megfelezzük. Ekkor mondták a csajok, hogy akkor végignyomjuk, és átadjuk nekik a terepet. De ők azért beültek. Szóval már mindenki tudja, hogy mi mit csinálunk.

 Azonban, miután a többiek átöltöztek, be akartak menni, hogy akkor már mi is megnézzük őket. Nem azért, mert kíváncsiak lennénk, hanem mi is röhögni akartunk rajtuk, úgy, ahogy ők még csütörtökön. De kizavarták a többieket. Vagyis Klárika.

 Ofőnek ment is valaki sírni, szóval legközelebb rettegj Klári, mert jön ofő és ő mindenkit lerendez...

Szólj hozzá!

Címkék: tánc szalagavató

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr13913187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása