2009.04.13.
22:55

Írta: Csakazértis

Nem ismersz meg???

 Nem hiszem, hogy annyit változtam...

 Az igaz, hogy már rövidebb a hajam (jóval...), de másban nem változtam meg annyira. Mégis sikerült megmosolyogtató pillanatokat szereznie egy volt osztálytársamnak.

 Az egyik társkereső oldalon kaptam egy üzenetet tőle. Nagyban részletezi, hogy ilyen meg olyan szép vagyok (jaj még a végén teljes mértékben elbízom magam:P), erre a végére odabiggyeszti, hogy nem szokott ismeretlenül ráírni emberekre.

 Könyörgöm, nyolc évig osztálytársak voltunk!!! Még egymás mellett is ültünk... Na az volt mindig vicces, sokszor azt se tudtam, hol tartunk, mert éppen a biológia atlaszunkat alakítottuk át... Sok kedves élmény jut vele kapcsolatban eszembe. Erre ő meg nem ismer meg???

2 komment

Címkék: barátság barát

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr611063332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teomo 2009.04.13. 22:59:51

hááát kicsit ciki:D még jó hogy én nem feledlek:P:D

Csakazértis · http://eiffel-torony-papirbol.blog.hu 2009.04.14. 19:59:16

Csak azért írt úgy, mintha nem ismerne, mert régen beszélgettünk... Jaj, nem így kell ezt csinálni!!! Pedig tudja, hol van a csengő nálunk... :P
süti beállítások módosítása