2009.04.15.
21:00

Írta: Csakazértis

Első nap szünet után

 Első nap szünet után. Az utolsó tavaszi szünet középiskolás éveim alatt ért végett a tegnapi nappal, és ma már elég korán vissza kellett magunkat állítani iskolás funkcióba.

 Kezdődött azzal, hogy suliba menet túl nagy csend volt a közeli általánosban. Később megkérdeztem egy osztálytársnőmet, akinek a tesója odajár, hogy mi volt az a nagy pangás arrafele. Ők majd holnap kezdenek...

 A matek tanár kiakadt, mert nem tudtunk egy feladatot normálisan megcsinálni a dolgozatban. Jövő hét kedden írat egy másikat. Egy két órásat.

 Dupla üzletin "Rozi" (jaj de rég emlegettem már szegénykémet) kijelentette, hogy holnap nem lesz alkalmazottunk, meg jövő héten se, és a pénteki üzletire se kell bejárni. A nap legjobb híre volt ez számomra. Az azt jelenti, hogy pénteken nem kell iskolába járnom!!!

 Osztályfőnök az óráján felvilágosítást tartott az érettségivel kapcsolatban. Bár akkor lett volna igazi, ha behozta volna, mikor melyik tantárgyból lesz a vizsga. Na mindegy ez az ő baja volt.

 Utána még gyors megbeszéltem a magyar tanárral, hogy akkor mikor megyek hozzá oroszra. Mivel holnap vissza kell mennie a fogorvoshoz, így átraktuk péntekre. Szóval fel kell kelnem rendesen, mert az elmaradt üzleti és a tesi helyett megtartja. Akkor majd szólok a többieknek, hogy szóljanak Karesznak, hogy engem már nem nagyon fog látni...

Szólj hozzá!

Címkék: orosz suli érettségi

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr211067444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása