2009.05.15.
21:25

Írta: Csakazértis

Már megint nem sikerült...

 Ugyanaz, mint tavaly... Már megint nem sikerült bekerülni a döntőbe az Eurovíziós Dalfesztiválon... Na de mi lehet a baj? Miért nem tetszett Európának a magyar induló dala?

 Nem tudom, de mikor beharangozták, hogy most mindenki szegezze a tekintetét a készülékekre, mert következik a magyar induló, próbáltam legyőzni a keddi kételkedésünket, mert mi már kedden megbeszéltük, hogy úgyse jut be Ádok Zoli a döntőbe. Aztán mikor elkezdődött, azt hittem, valami nagy táncos zenés produkció lesz... Csalódtam.

 Szóval megint nagyobb volt a füstje, mint a lángja... Lendületes volt meg minden, de nem eléggé. Az utánunk következő azeriek és a görög induló is pergősebben adta elő a dalát, mint mi.

 Sajnos - mint már fentebb írtam - Európa nem volt befogadó a magyar dalra, helyette másokat preferáltak. Hiába mondták a svédek, hogy nagyon jó helyezést is elérhetünk, ez már nem jöhet össze.

 Nem baj, azért meg kell nézni a döntőt, hogy kiderüljön: még mindig Kelet-Európában marad a fesztivál megrendezésének joga, vagy visszatér az egész Nyugatra? Szombat este kiderül!!!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music ének eurovíziós dalverseny ádok zoli

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr961123992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása