2009.09.17.
22:30

Írta: Csakazértis

Kedd

 A nap egy Filozófia órával kezdődik reggel 8 órakor. Másfél óra filozofálgatás. Vagyis csak akkor, mikor sikerül kikelni az ágyból - ezen a héten nem nagyon jött össze, mert begörcsölt reggelre a lábam, és kb. 9 óra után sikerült kinyújtanom, úgyhogy ez most kimaradt. Tűrhető, bár előre kell ülni, hogy halljon az ember valamit a válaszokból.

 Második egy háromnegyed órás Szláv népek és nyelvek előadás. A tanszékvezető tartja, amúgy nagyon jó kis része a napnak.

 A harmadik szintén háromnegyed órás Szláv népek történelme és kultúrája. Egy idős oktató tartja, az a jó az egészben, hogy megkapjuk kinyomtatva az anyagot. Lényegében csak azt magyarázza el.

 Jöhet másfél óra orosz, majd a már emlegetett Bevezetés a társadalomismeretbe. A napot egy kis ukrán zárja.

Szólj hozzá!

Címkék: nyelvtanulás orosz egyetem szeged filozófia nyelv kedd ukrán társadalomtudomány szláv népek és nyelvek szláv népek történelme

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr461389583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása