2008.09.19.
21:20

Írta: Csakazértis

Oh yeah - Pete Tong

 Már meg se lepődtem azon, hogy barátnőm a már megszokott tekintettel néz rám, mikor épp élménybeszámolómat tartom Pete Tong rádiós műsoráról.

 Péntek esténként, magyar idő szerint 20:00-tól nálunk már mindenki tudja, én rádiót fogok hallgatni. Nem nagy cucc, de sokan azt se tudják az ismerőseim közül, hogy van brit Radio 1, meg ugyebár Tong.

Pete Tong 1960. július 30-án született Dartfordban, Angliában. Ő Nagy-Britannia legkedveltebb dance dj-je. A BBC Radio 1-nál dolgozik, a nagymúltú Essential Selection és az Essential Mix rádióműsor házigazdája. Az Essential Selection 1991-ben indult, azóta rengetegszer megújult. Sikere abban rejlik, hogy minden változásra azonnal reagál. Aki számít, már szerepelt a műsorában. 2006 óta csak Pete Tong néven fut a produkció. Emellett csütörtök esténként 9 és 10 között jelentkezik Pete Tong's In New Music We Trust. 1993-ban indult az Essential Mix, ami szombat hajnalban 3 és 5 között fut.

 Szerintem egyszer mindenkinek bele kell hallgatnia. Igaz, hogy annyit beszél, mint a Disco's hit-ben a Bárány Attila, de mégis nagyszerű!!!

Szólj hozzá!

Címkék: pete tong

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr100672079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása