2008.09.24.
14:58

Írta: Csakazértis

Hogy ez milyen igaz!!!

 Nem vagyok egy nagy horoszkóp-olvasó, de azokat, amik az egyes jegyek általános tulajdonságait írja le, azokat majdnem mindig elolvasom. Ritka, hogy nem találok benne olyat, ami rám ne lenne jellemző.

 Először is, én egy mérleg vagyok. Ismerőseim egy része szerint nehét eset lennék (hát én is annak tartom magam...) A héten olvastam egy magazinba egy szerelmi horoszkópot, ami az elemek (tűz, föld, levegő, víz) alapján csoportosítva írta le, mire kell felkészülnie a partnerednek, ha veled akar járni.

 Levegő elem (Ikrek, Mérleg, Vízöntő)

A szerelembe nem a szíved, hanem az agyad a fő erősséged, csevegve röpülsz végig az életen, utadat megtört szívek szegélyezik. Mint a pillangó, virágról virágra szállsz a szerelem kertjében, könnyen fellángolsz, aztán ugyanolyan könnyen szakítasz is. A lelki rokonság, a kellemes beszélgetések sokkal fontosabbak számodra, mint az emésztő szenvedély. Szexepileddel és az átlagosnál nagyobb IQ-ddal vonzod a másik nemet, de hűtlenséged, személytelen hozzáállásod és az a hajlamod, hogy könnyen ráunsz a partneredre, már sok szívet darabokra tört. A kíváncsiság fontos a tűz fellobbanásához, de attól marad égve, ha partnered intelligens és érdeklődő.

 Csak annyit, hogy ez tényleg így van nálam...

Szólj hozzá!

Címkék: horoszkóp

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr3679351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása