2008.11.16.
21:11

Írta: Csakazértis

Hogyan lesz egy pingvinnek plüss barátja?

 Torquay-ban, a Living Coast Állatkertben egy bébipingvint falánk testvérkéje miatt el kellet szakítani a családjától. A rokon mindent elevett előle. Pingu nem fejlődött rendesen, így az állatkert dolgozói kiemelték környezetéből. A kis állat magányos volt, ezért az állatkert ajándékboltjából vettek neki egy plüss pingvint, akihez bármikor odabújhat.

 A rangidős vezető gondozó, Tony Durkin elmondta, hogy jobban örültek volna, ha nem kell beavatkozniuk, de sajnos látványosan lemaradt a fejlődésben Pingu, ezért lépni kellett.

 A plüss pingvin jelenti a kis pingvinnek a barátot, vigaszt és biztonságot nyújt számára.

 Pingu egy afrikai pingvin, körülbelül akkora nagyságúra nő meg ez a faj, mint egy háztáji csirke. Nagyon gyorsan fejlődnek, általában nyolc hét alatt már kifejlettnek lehet őket nevezni. Ezután hamar elvesztik puha, pelyhes tollaikat, mely helyére fiatalkori tollazatot növesztenek, amit körülbelül másfél éves korukig tartnak meg.

 Pingut amint megerősödött, vissza fog térni rokonaihoz.

Szólj hozzá!

Címkék: játék állat plüss pingvin állatok

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr47772585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása