2010.09.18.
16:17

Írta: Csakazértis

Nandu

 Régebben nagyon nem szerettem a magyar zenét, főleg a mostanában folyamatosan képernyőn levő tinisztárok és magukat hatalmas énekeseknek tartott egyének miatt. Mert olyan zenekarokat nyomnak el, akik tényleg tudnak. Csak őket nem lehet látni a Viván. Még szerencse, hogy van az MTV, ott néha felbukkan egy-két jobb zenekar videoklipje.

 Másrészt ezért jó, ha az ember mondjuk Szegeden tanul, ahol szinte minden hétre jut egy olyan koncert, amire muszáj elmenni.

 Már alig várom a jövő hetet, tuti elmegyek Magashegyi Undergroundra. Annyira nem kedvencek, de legalább jó zenét csinálnak. Bár a legjobban a PASO vagy Besh'o'Drom bulira mennék el. Vagy Péterfy Borira. Mert ők és még jópáran a magyar zene színfoltjai. Akinek a koncertjén tényleg jól érzed magad, és olyanok vesznek körül, akik már nem az SP-re tombolnak. Már ha lehet arra tombolni...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr272305638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása