2008.11.29.
22:47

Írta: Csakazértis

Eset a jövő elsőseivel

 Péntek: Nyilt nap. Nagyon örültünk neki, egyrészt azért, mert hozzánk nem jöttek be, másrészt meg nem nekünk kellett az egészet lebonyolítani.

 Az eset nem velem, hanem a padtársnőimmel történt meg. A mosdóba indultak, ám amit ott találtak... Egy csomó 14 éves nagyban festegette magát! Nincs gond azzal, hogy egy fiatal lány szépnek akar kinézni (sajna ez a fajta jelenség egyre korábban megjelenik a fiatalság körében, akár a dohányzás), na de nem szórakozni ment, hogy itt festegesse magát egy nyílt napon.

 Ahhoz már egész jól hozzászoktunk, hogy az egy évvel alatti osztályból egy csaj szinte minden nap kis sminkfelszerelést magával cipelve elfoglalja a mosdó tükrét. Már kezet se lehet mosni mellette, annyira ráragad a tükörre.

 És az ilyenfélék fogják megszállni jövőre az iskolát. Nem baj, mi már akkor nem leszünk itt...

Szólj hozzá!

Címkék: suli iskola nyílt nap

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr55795440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása