2008.12.07.
21:44

Írta: Csakazértis

Tánc 2.

 Eszembe jutott, miért nem bírom a csajt. Mármint amikor táncol.

 Egyszer, még mikor kitalálta az osztály, hogy indul diákigazgató választáson kitalálta, hogy táncolni fogunk, és ő fog betanítani nekünk valamit. A Belém bújt a kisördögre alkotott valamit. Hogy mit, azt inkább felejtsük el (nem én vagyok az egyetlen, aki jobban örülne, ha meg se történt volna). Sokat gyakoroltunk, meg minden, de sehogy se lett jobb. Már csak azért se, mert még ő se tudta rendesen eltáncolni. Mindig elfelejtette, mi jön.

 Azon a délelőttön ő is fellépett a "tánccsoportjával". Az egész iskola jót mosolygott, mert mindenki tudta, ki a tánctanár (márcsak azért is, mert sokat mondta). Ő volt az egyetlen, aki a saját maga által koeografált műsort nem tudta normálisan előadni.

 És ő akar sztár lenni??? Sajnos előfordulhat...

Szólj hozzá!

Címkék: tánc szalagavató

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr87810075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása