2008.12.22.
22:02

Írta: Csakazértis

Balu

 Apukám, mikor kitaláltuk, hogy kutyát akarunk, csak egy fajtát tudott elképzelni a kertbe. Meg is értem a választását, mivel még emlékszem, egyszer volt már egy bernáthegyink. Habár akkor én még kicsi voltam. Akkor egy palotapincsivel volt párban házőrző (érdekes párost alkottak).

 Majdnem másfél évvel ezelőtt jutottunk el arra a pontra, hogy minden újságban csak az állatokról feladott hirdetéseket olvastuk el. És akkor megtaláltunk egy telefonszámot. Elmentünk egy délután megnézni, ugyan milyen kiskutyákról van szó. Ott volt ő is. Már akkor is szerette a hasát - ő volt a legerősebb és a legmutatósabb kiskutya.

 Másnap már nálunk rohangált a kertben. Egy németjuhász mellé került, akivel nagyon hamar megtalálták a közös hangot.

 A másfél év elteltével lett egy hatalmas, imádnivaló teremtésünk, akinek a gondolatai általában a kaja körül járnak (bár anyu mindig mondja, hogy sovány a kutya - 80 kilósan???). És van még egy nagyon hasznos tulajdonsága: mindenki fél tőle. Én csak akkor szoktam, amikor leguggolok és teljes erőbedobással fut felém... meg amikor éhes, és kuncsorogni próbál...

Szólj hozzá!

Címkék: kutya állat állatok bernáthegyi balu

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr17837431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása