2008.12.26.
15:49

Írta: Csakazértis

Online TV

 Amikor már nagyon unom magam, és a gép épp bekapcsolt állapotban van, de mégis valahogy tévézni támad kedvem, benyomok egy már régóta meglevő online tv-s programot. Van vagy 500 csatorna, amik közül lehet válogatni, de én általában csak kettőt nézek: a Ministry of Soundot meg a Voice TV-t. A MOS-sal az a baj, hogy már hetek óta ugyanazt az egy műsort adja, amikor bekapcsolom. Lehet azt akarja, hogy nézzem végig... A Voice legalább változatosabb. Sajna, mind a kettőt elég hamar megunom, így muszály valami mást is keresni.

 Ekkor jöhet a már régóta szeretett TVVi, vagyis a valenciai tartomány csatornája. Semmit nem lehet belőle érteni, mert sajna katalán a műsorok 90%-a, de próbálkozni lehet. Ha azt nézem, akkor jöhet a sport és a mese. Az nagyon vicces. Egy kutya van benne, meg két fiatal. Meg még valaki...

 De sok érdekeset lehet azért megtudni arról a kultúráról. Ha már a magyar csatornák többsége úgyse ad olyan műsort...

Szólj hozzá!

Címkék: zene tv music ministry of sound online tv tvvi voice tv

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr9842687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása