2008.12.27.
22:51

Írta: Csakazértis

Natacha Peyre kontra Isabel Adrian

A bal sarokban Natacha Peyre...  A jobban pedig Isabel Adrian...

 Komolyra fordítva a szót, nem gondoltam volna (nincs is okom ezen gondolkodni), hogy két, egymást "barátnőnek" tartó modell mindenben versenyez. Melyikőjük megy jobb partykra, kinek szebb a csivavája, kinek van több Louis Vuitton-ja, stb. De hogy még a barátjaikkal is versenyezzenek???

 Nálunk valahogy nem szokás ez, bár azért itthon is vannak olyanok, akik ellenfelet keresnek maguknak a nekemjobbannézkia barátom/barátnőm versenyre. No de akkor is: a két pasi vajon tud róla, hogy szinte már szavazás zajlik, melyikük a helyesebb/okosabb/izmosabb/mittudomén???

 Utólagos hozzáolvasás után mit lehetne róluk tudni?

 Natacha Peyre 1985. március 26-án született Ibizán. 5 éves volt, amikor Svédországba, Stockholmba költöztek. Itt kezdett el modellkedni (igaz, mindössze 164 cm!!! - de nem kérdeztem meg tőle.) A modellkedés mellett énekléssel és színészkedéssel foglalkozik.

  Sajnos, Isabelről nem sok mindent lehet tudni. Ő Göteborgból származik, évek óta már Stockholmban lakik. Modellként már bejárta a világot, de még több helyre eljutott köszönhetően Dj kedvesének.

Szólj hozzá!

Címkék: modell model modellkedés natacha peyre isabel adrian

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr50844438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása