2008.12.31.
22:39

Írta: Csakazértis

Szilveszter

 Ez az év is gyorsan eltelt... Évek óta mindig mentem valahova bulizni, hogy megünnepeljem az új évet, most viszont egyáltalán nem volt kedvem. Már hetekkel korábban elfogott valami visszataszító érzés, egyszerűen képtelen voltam magam rávenni, idén is menjek el valahova szórakozni.

 Így most itthon, pizsamában várom a 2009-es évet. Nem unatkozok, hiszen nézhetek tévét, amiben talán látok valami érdekeset, vagy ott a Youtube, ahol aztán bármit meg lehet találni. De, hogy azért legyen egy kis bulis feelingje az estének, így nem maradhat el a Sensation White meghallgatása sem. Idén talán egyet nem hallgattam még meg. Most pont Sebastian Ingrosso játszik.

 Szóval, ha az ember nem megy sehova, akkor is találhat magának valamit, amivel eltöltheti az időt éjfélig. Utána megyek felkölteni anyuékat, mert egyedül mégse jó pezsgőzni:P

Szólj hozzá!

Címkék: buli szilveszter videomegosztó sensation white sebastian ingrosso

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr9850957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása