2009.01.09.
20:40

Írta: Csakazértis

Angol

 Az egyik valamire való program a héten az angol volt. Bár ott se történt semmi érdekes, de legalább arra készültem. Ugyanis ezen a héten a matek házikon kívül még a töri füzetembe se olvastam bele, ami nálam már komoly gondokra utal.

 Első alkalom az újévben. Mindenki kész káosz. A tanár persze próbál minket buzdítani, hogy szedjük össze magunkat. Nincs hozzászokva a mi kis punnyadásunkhoz... Sok értelmeset nem mondtam, bár volt egy-két jó megjegyzésem...

1 komment

Címkék: nyelvtanulás angol

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr100868069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kanócfiú 2009.01.09. 21:14:13

Ha van az embernek 1-2 jó megjegyzése akkor csak mondott valamit!!! Az angol órákat is fel lehet dobni egy kis idegen nyelvű társasjátékkal vagy hasonlóval. Azon felül, hogy lehet a maga a témája is nyelvtani jellegű, még egyezmény alapján a művelése közben is csak angolul folyhatna mondjuk a kommunikáció.
süti beállítások módosítása