2009.01.30.
21:29

Írta: Csakazértis

Kosztüm vagy inkább rémálom

 Nem értem, hogy hogy lehetséges az, hogy egy tanár varrónő ennyire hanyag munkát végezzen.

 Ma megkaptuk volna a kosztümöket. De csak volna. Ugyanis nem lettek időre kivasalva. Kb. 10 ember kapta meg a blézert és az inget. De lehet jobb lett volna, ha nem. Ennyire bénán még mi is megvarrtuk volna. A bentlévő blézerek 80%-nak az ujja rövid volt, de megesett az is, hogy még visszahajtásból való kiengedés után se lesz olyan hosszú, mint amilyennek kéne lennie. Egy lánynak az ujja meg van tekeredve. A gallérok elég bénán állnak. Egy másik lánynak a vállánál lett rosszul megvarrva.

 Anyu mikor meghallotta, hogy mi a helyzet, csak annyit mondott, hogy meg ne próbáljuk kifizetni, amíg nem áll mindenkin tökéletesen. Katasztrófális volt az állapot. Szerintem nem sokan fogják ezt később hordani. Lehet, jobb lett volna, ha máshol varratjuk...

Szólj hozzá!

Címkék: ballagás ruha kosztüm varrónő

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr70913216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása