2009.02.07.
22:59

Írta: Csakazértis

Madonna féltékeny saját lányára

 Na ez már kissé idegesítő.

 Madonna egyre nehezebben viseli, hogy lánya, Lourdes lassan fiatal nővé cseperedik. Ő meg öregszik. Így is, nem tudom, hány 50 éves van ilyen kondiban, mint ő. Mindent megtesz, hogy fitt és fiatalos legyen, valamint, hogy a lánya még véletlenül se szabaduljon meg a már védjegyévé vált szemöldökétől.

 Kérdem én: mit kell azt a lányt állandóan bántani. Fogadja már el Madonna, hogy ő már nem lesz fiatalabb. Az, hogy a lánya hamarosan férfiak százait hódítja majd meg, inkább büszkeséggel kéne fogadnia, hogy szép gyermeke van, nem pedig úgy, hogy mindenben lekorlátozza...

 Na ezért nem lennék én híresség gyereke...

1 komment

Címkék: madonna

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr40929267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kanócfiú 2009.02.07. 23:18:52

Link, link? Az elmondottak alapján ez tényleg nem szép dolog, de most valljuk be őszintén: melyik anya nem félti a lányát (a pasiktól)? Ráadásul ebben az esetben pont a leírt 100-as szorzó miatt... XD Megmondom őszintén, ezalapján még valahol meg is értem.
süti beállítások módosítása