2009.02.09.
19:29

Írta: Csakazértis

Angol vizsga

 Vége. Pedig mennyire szerettem odajárni!

 Ma volt az utolsó alkalom, amikor a jó drága angol tanfolyamomon részt vettem. Egy vizsgát tartottak, ami kb. annyiból állt, hogy volt 3 beírkálós feladat, egy szöveget el kellett olvasni, majd eldönteni, hogy igazak vagy hamisok az állítások. Végül pedig két történet vázlatból kellett kiválasztani a szimpatikusat, és meg kellett írni a teljes sztorit. Én a love storyt választottam.

 Nagyon gyors voltam, már csak azért is, mert nem akaródzott annyit szenvedni vele. Utána várni kellett egy kicsit, és már mehettem is be szóbelizni. Amekkora szerencsém volt kihúztam a sportot. Hála az égnek, hogy arról elég sokat tudok beszélni.

 Még megvártam két csoporttársamat, így le is késtem két buszt, amivel haza tudtam volna jönni. Persze nálam volt az összes táncos cucc, a botomért kifejezetten rajongtak. De végül hazaértem...

1 komment

Címkék: nyelvtanulás angol

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr97933056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kanócfiú 2009.03.01. 22:14:59

Valóban szerencsés húzás!! És mi jár a vizsga kitöltéséért, illetve mikor?
süti beállítások módosítása