2009.02.09.
19:06

Írta: Csakazértis

Táncoltunk

 Az iskola kibérelte még három napra a Sportcsarnokot, hogy ne csak szalagavató napján egyszer próbáljuk el abba a hatalmas térbe a műsorokat. Ma mi is sorrakerültünk.

 13:00-ra voltunk kiírva. Már korábban odaértünk, mivel azt mondta a tanárunk, hogy hozzák a ruhákat. Namármost a tanár előszöris nem volt ott korábban, pedig megígérte, hogy hamarabb jön. Nem lehetett telefonon utolérni - mikor belépett a csarnokba, akkor is a fülén volt az a nyavalya. Szóval ezért nem tudtam felhívni. Ekkor ruha sehol még. És pár perc múlva megérkeztek a fellépőrucik!!!

 Negyed órás késéssel sikerült is belefognunk a táncolásba. Persze, elsőre sehogyse akart összejönni az egész, mivel eddig még a nyolcadánál is kisebb helyen próbáltunk. Szóval meg kellett szokni azt a hatalmas nagy teret. Na meg a légkört is, hiszen szombat este itt legalább 2000 nézelődő lesz, ha nem több.

 Végülis a végére már egész jól belerázódtunk, már csak apróbb simítások vannak. Ofő is átjött megnézni minket.  Jó volt, mert ő legalább megdicsért minket.

 Holnap ismét megyünk, akkor tartjuk a betűpróbát. Jön az összes végzős osztály. Remélem elhúzzuk a gyakorlást, mert akkor nem kell bemenni emelt törire:P

1 komment

Címkék: tánc

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr80933004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kanócfiú 2009.03.01. 22:13:55

'mert akkor nem kell bemenni emelt törire:P' -> Pont arra ne?!
süti beállítások módosítása