2009.04.09.
16:37

Írta: Csakazértis

Már megint Sensation

 Rengeteg helyen láttuk kihelyezve a május 16-i Sensationt hírdető plakátokat. Egyik mellett, ahogy a busz elhaladt, egyből beszédtémaként felmerült.

 Egy egyáltalán nem ezt a stílust szerető lány elmondta nekem, hogy ő mit hallott erről az eseményről, erre a már a kiállításnál is említett "szépségkirálynő" egyből felkapta a fejét, és már majdnem bekapcsolódott a beszélgetésbe. Igaz, mi nem hagytuk. Utána én még meséltem egy-két új dolgot a Sensationról, akkor is bólogatott.

 Öcsém, az is csak azért menne el oda, hogy rázza a nagy seggét a tömegben!!! Azt se tudja, kik jönnek szerintem!!! Habár Deadmau5 Hi friend-je a csengőhangja (na és nekem meg a Prodigy - Omen) nálam nem vágódott be ezzel. Azt hiszi szegénykém, hogy irigyeljük, közben meg sajnálhatná magát, hiszen 5 év alatt elintézte, hogy csak 1 ember beszélget szívesen vele... De az aznap nem jött el...

1 komment

Címkék: kirándulás prodigy sensation white deadmau5

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr901056130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kanócfiú 2009.04.10. 22:10:44

Utólag jövünk rá sokszor, hogy olyanokkal is jól kijöhettünk volna akivel nem is gondoltuk volna.
süti beállítások módosítása