2009.04.09.
15:58

Írta: Csakazértis

Újra itt...

 Kicsit elhanyagoltam mostanság a blogot, de már nagyon hiányzott!!!

 Lássuk, mi történt mostanság velem:

 Hétfő:

  •  Elmentünk a suliba a nagy semmiért. Na jó írtunk egy matek dolgozatot. Hogy lehet 8 olyan feladatot belepréselni 40 percbe, amiből legalább a fele min. 8-10 percig oldandó, mocsok hosszú példa???
  •  Törin kaptunk egy kis fejtágítást a másnapi nagyfalui, vagyis budapesti kirándulás megtekintésre váró helyszíneiről. Igaz, hogy rajz órán már egyszer idén átbeszéltük ezeket, de jó volt feleleveníteni.
  •  Közgén nem voltam pénteken, így azt se tudtam, hogy melyik részt kell átnézni. Hát nem azt, amivel én foglalkoztam!!!  Pedig annyira érdekes részt tanulunk!!!

 Ezek mellett még most volt a diákigazgató-választás is, szóval enni és innivalóra nem sokat kellett költenünk azalatt a két nap alatt, amíg a suliban tartózkodtunk.

1 komment

Címkék: történelem suli matek iskola közgé

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr311056049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kanócfiú 2009.04.10. 22:26:40

Hát igen. Jók ezek a kampányok! Végeredményben tök mindegy mi az eredmény - úgyis a sörivó közönség nyer! XD

A matekdoga meg ilyen: aki sokat készül az hamar befejezi, aki nem készül az pedig nem fejezi be!
süti beállítások módosítása