2009.04.25.
19:47

Írta: Csakazértis

Búcsúzkodunk I.

 Szóval ez is eljött. Szerdán osztályfőnökin kedves ofőnk néhány szép gondolat és személyre szabott mottóval búcsúzott el tőlünk. A csajok bekészültek zsepivel, hogy ha megered a könny, akkor ne folyjon a vakvilágba.

 A mindannyiunknak szóló gondolatok is nagyon szépek voltak, bár nem gondoltam volna, hogy ofő mindenkinek ír egy két-három soros kis útbaigazítást. Nagyon jól esett az, amit nekem írt, mert egyrészt tényleg nagyon igaz az, ami az elején elmondott, másrészt az számomra a legjobb, ha valaki azt mondja, hogy jó úton haladok.

 Hát ennek a periódusnak is lassan vége... Már csak négy nap az iskolában, és aztán már másnak fognak reggel háromnegyed 8-kor becsöngetni első órára.

 Fura érzés. Olyan gyorsan eltelt ez az öt év. Még most is emlékszem az első napra. Milyen régen volt már...

1 komment

Címkék: ballagás búcsú suli iskola

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr421086198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kanócfiú 2009.04.27. 21:28:46

Fura érzés, de még csak most jön a java! Illetve szeptembertől! ;)
süti beállítások módosítása