2009.05.02.
21:34

Írta: Csakazértis

Tabló

 Miután eddig még nem került ki a tabló, így elment a társaság ofővel - aki mellesleg mérges volt egy kicsit, hogy megint bénáztunk -, hogy végre mi is kint díszelegjünk a városban. (Nem mellesleg a "harci díszben" vonultunk fel az utcán...)

 Osztálytársnőm anyukája, aki ott dolgozik, ahol a tablónk végül ki lett téve nagyon mérges volt, hogy neki azt mondták, hogy már szerda este el lehet hozni a "remekművet". Kész se volt akkor. Szóval pár fiú meg néhány csaj elment érte.

 Mikor megláttuk... Nem dobtunk hátast. Valahogy jobbra számítottam. A színe szép, de valahogy a képek nem igazán illenének bele. Nem én voltam az egyetlen, aki szebbre és jobbra számított...

 Leszámítva azt, hogy később, mikor visszamentünk a csaj anyukája még mindig tiszta ideg volt... Az a tabló óriási... A miénk a legnagyobb a városban... Nem jó...

Szólj hozzá!

Címkék: tabló

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr1001099470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása