2009.05.14.
21:19

Írta: Csakazértis

Eurovision 2009 Moscow

 Szóval ma végre megtudhatjuk, hogy a magyar induló, Ádok Zoli bekerül-e a döntőbe. A 11-dik lesz a sorban a második elődöntőben.

 Az 54. Eurovíziós Dalversenyt rendezik idén Moszkvában, hiszen tavaly Dima Bilan győzedelmeskedett lírai dalával - meg kell hagyni, tényleg szép dal volt. Idén ismét versenybe szállnak Európa országaiból a versenyzők, hogy szombat este kiderüljön: melyik ország képviselőjének műremeke tetszett az öreg kontinensnek.

 Ahogy ezt a bejegyzést írom most lett vége az írek produkciójának. Még azt olvastam, hogy a svédek és az oroszok is elismerik a magyar induló nótát.

 A svédek köztelevíziójában az euróvíziós műsoruk zsűrijében helyet kapó Charlotte Perelli − a tavalyi svéd induló tetszését elnyerte Zoli dala, a zsűri másik tagja pedig azt mondta viccesen: a magyarok éppúgy hajlamosak a búslakodásra, mint rokonnépük, a finnek, így ő nagyon örül annak, hogy ilyen vidám és energikus dalt küld a Magyar Televízió a dalversenyre.
 
 Szóval még ma kiderül, ki az a 10 ország, aki résztvehet a már bekerült országok indulói és kivételezett 5-ös mellett a döntőben. Bízzunk benne, hogy a magyar srác is bekerül, és jó helyezést ér el!!!

 

forrás: http://tv24.hu/hir/adok_Zoltant_a_svedek_is_kedvelik

Szólj hozzá!

Címkék: zene video verseny music ének videoklip eurovíziós dalverseny ádok zoli

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr91122201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása