2009.06.13.
22:33

Írta: Csakazértis

Ahány ember... III.

 - Vannak azok, akiket az átlagos kategóriába sorolhatunk. Beállnak a sorba, megveszik amit kell, és ennyi. Ők mondhatom a többség. Bár ahogy egyre többet voltam mostanában pénztáros, már fedezek fel ismerős arcokat.

 - Még meg kell említenem egy kedves bácsit, zenész, akit nagyon megkedveltem. Semmi megjátszás, beáll a sorba, kedvesen elbeszélget a pénztárossal, és mindig történeteket mesél. Nagyon jó fej!

 - Jöjjenek azok, akiket minden pénztáros el szeretne kerülni. A nehéz eseteket. Azokat, akik nem hajlandóak visszamenni hozni egy másikat ugyanabból a termékből, mert akkor sétálniuk kell, meg felháborodnak, ha a 10kg-os kilónként csomagolt cukrot megkérem h bontsa ki, mert a kinti kód nem jó. Erre még engem oszt le. Hülye, ha egy napot dolgozna itt, ő is megértené!!! A másik válfaj az, aki a pénztárost osztja le, ha egy termék nem annyiba kerül, amennyinek ő hiszi. Megsértődik, és elvárja, hogy én az ő általa mondott összeget üssem be a gépbe. Nem gondol bele, hogy mi is emberek vagyunk, hibázhatunk, nem tudhatunk mindent ott a pénztárban. Nem látjuk, hogy miből mennyi van, meg hogy egyáltalán hol van kirakva... Ezek az egyének vagy alapból ennyi kedvességgel lettek megáldva, vagy nem tisztelik a másikat.

 Ez volt az én kis rövid értekezésem a vásárlókról. Ennyire változatos közeget nem nagyon tud megismerni az ember sok esetben. Ez az egyik ok, hogy én élvezem azt, amit csinálok.

Szólj hozzá!

Címkék: munka viselkedés emberek ember meglátás

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr771183354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása