2009.07.14.
21:35

Írta: Csakazértis

A mai nap...

 Wow ez volt a legjobb nap eddig a héten (az eddigi kettőből...)

 A barátném gondolt egyet, és bejött a városba, hogy vásároljon. Ami nála annyit tesz, hogy bemegy az összes üzletbe, és nem vesz az esetek többségében semmit. Aztán ha már itt volt, gondolt egyet, és felhívott, mert már tényleg régen találkoztunk, hogy elkísérném-e. Még jóhogy!!! Pletykadélután!!!

 Tudtam, mikor jön a busza, de azért mégis elindultam felé, mert szegény annyira otthon van a városban, hogy még térképpel is eltévedne - nem azért, de tudom... Szeged után bármi jöhet neki!!! - de én akkor is kedvelem a csajszit. Szóval majdnem az állomásnál találkoztunk, utána go shopping. Azt, hogy hogyan töltöttünk el a Tescoban több mint két órát, úgy, hogy csak két túró rudit vettünk, jó kérdés... Minden lehetséges dolgot alaposan szemügyre vettünk - főleg a ruhákat, majd még megnéztük minden a helyén van-e.

 Aztán még elvoltunk egy darabig... Majd kikisértem az állomásra, de előtte még csevelyegtünk egy sort... Annyira jól esett... Meg is beszéltük gyorsan, hogy Pest után valamikor elmegyünk együtt bulizni... Imádok vele szórakozni járni, mindig érdekesre sikerülnek azok az esték...

Szólj hozzá!

Címkék: kedd barát

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr121246559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása