2009.09.17.
22:33

Írta: Csakazértis

Csütörtök

 A hét utolsó órával tarkított napja. Számomra ez a legszebb nap, hiszen csak három órám van (mindegyik másfél órás), és ezek közül kettő nyelv.

 10 órától veszi kezdetét a Pártok és földreformok című szeminárium, ami lényegében töriseknek szólna, de én voltam olyan lelkes, hogyha már a középiskolában a töri volt a kedvenc tantárgyam, és szinte csak ez létezett számomra, akkor elhihető, hogy komolyan is gondolom. Nem tartozik a legegyszerűbb témák közé maga a kurzus, hiszen elég sokat kell hozzá olvasni, mivelhogy mindent az oktató nem tud másfél óra alatt a szánkba rágni.

 12 órától kezdődnek a nyelvórák: először egy kis orosz, majd következhet az ukrán. Ezen a napon az ukrán konzulátusra járunk át, ami egy nagyon jó hely! :) Nem hiszem, hogy sok hallgatót kínálnak meg óra keretében teával és kávéval, valamint nem raknak az orra elé többféle ukrán csokit!!! Nagyon jó, nekem nagyon ízlet az oktató kedvence, nem is lehet itthon ilyet kapni. Szóval már ezért megéri ukránra járni!!!

Szólj hozzá!

Címkék: nyelvtanulás orosz egyetem szeged nyelv csütörtök ukrán pártok és földreformok

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr851389590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása