2008.08.30.
22:02

Írta: Csakazértis

"Te csak bal oldalra tudsz festeni???"

 Anyu megkért, hogy az egyszínű dolgozós pólóit dobjam fel valamivel. Egy oviban dolgozik. Mivel volt időm, egyértelmű volt, hogy megcsinálom. Már a második pólónál tartok, amikor tesóm odahajol felém, és ezt vágja hozzám: "Te csak bal oldalra tudsz festeni?"

Hozzá kell tennem, balkezes vagyok. Vagyis félig. Az óvódában még az én időmbe nem volt elterjedve a balkezes olló, és mivel itthon is mindenki jobb kezes, muszály volt megtanulnom jobbkezes ollóval vágni. De minden mást ballal csinálok.

És, hogy miért festek/rajzolok bal oldalra jobb irányból haladva? Az ok egyszerű: így nem kenem el a festéket, vagy ha rajzolok nem maszatolok. De szerintem minden balkezesnek van hasonló tapasztalata.

Hát igen, jobbkezeseknek áll a világ...

Szólj hozzá!

Címkék: rajz pólófestés

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr64641654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása