2008.09.04.
16:17

Írta: Csakazértis

Britney anyja kitálal

 Nem vagyok rajongója Spears kisasszonynak, sőt a zenéjét se hallgatom meg, de azért azt én se tartom normálisnak, amit az anyja művel. Nem elég neki, hogy tönkretette a saját lányát, de most még botránykönyvet is ír!!!

 Komolyan, ez a nő a legrosszabb szenzációhajhászok egyike. Csak az érdekli, hogy minél több pénze legyen. Még az sem hatja meg, hogy a lánya mennyire lesüllyedt. Az ilyennek nem szabadna gyereket szülnie!

 A könyv címe magyarul valahogy így hangzik: Keresztül a viharon: Igaz történet a hírnévről és a családról egy szenzációhajhász világban. Ebben persze mindent elárul Britney-ről, amit egy normális anya nem tenne: első lemezfelvételekor próbálta ki először a drogokat, 13 évesen már részeg is volt.

 Komolyan ez a nő nagyon durva, nem érdekli más, csak a pénz. Ilyenektől vagyok rosszul...

Szólj hozzá!

Címkék: britney spears

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr92648394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása