2008.12.30.
20:30

Írta: Csakazértis

Steven Gerrard balhéja

  Vasárnap este a Newcastle elleni 5-1-es győzelmet ment Steven Gerrard a barátaival megünnepelni, amikor a southporti Lounge Inn nevű szórakozóhelyen megütött egy DJ-t.

  A The Sun szemtanúkat szólaltatott meg, ők állítják, Gerrard számot kért a helyettes DJ-től, de ő nem teljesítette, majd beszólt valamit a játékosnak, ekkor kezdődött a balhé.

  Az egész társaság belekeveredett, az áldozatnak kiesett egy foga, betört az orra, valamint négy öltéssel kellett összevarrni a fejét. Gerrard állítólag csak egyszer ütött, a barátai verték meg az áldozatot.

 A Liverpool sztárját 21 órás őrizet, illetve 9 órás kihallgatás után engedték szabadon. Jelenleg szabadlábon védekezhet a focista. Két társa és ellene vádat emeltek, testi sértés és garázdaság miatt ítélhetik el.

 Január 23-án áll Steven Gerrard bíróság elé, ahol akár 5 évet is kaphat. Futballkarrierje egyelőre nincs veszélyben, az angol szövetség nem indít ellene vizsgálatot. Fabio Capello, a válogatott szövetségi kapitánya továbbra is számít a focistára.

Szólj hozzá!

Címkék: foci botrány futball steven gerrard

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr85849220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása