2009.01.03.
22:30

Írta: Csakazértis

Winehouse 2010-re halott?

 Alex James – a Blur basszusgitárosa - meglepő vallomása látott napvilágot az egyik neves angol lapban Amy Winehouse-ról és Pete Dohertyről. Alex is híres volt kokainmámoros éjszakáiról, de már felhagyott a káros szenvedéllyel. A gitáros kijelentette, nagyon meglepődne, ha 2010-ben még találkozna a szétcsúszott fiatalokkal. Szerinte esélytelen az életben maradásuk, ha továbbra is a szerek rabságában élnek.

- Nagyon csodálkoznék, ha Amy és Pete egy év múlva is az élők sorából ünnepelhetné a szilvesztert. Jó pár barátom temetését végig kellett már néznem, mert nem bírtak lekattanni a drogról. Amíg nem kapnak segítséget és támogatást, nem fogják abbahagyni. A gyógyszerekkel a szeretet hiányát pótolják, és nem is veszik észre, hogy egyre közelebb kerülnek a halálhoz – számolt be őszintén James.

 Többek közt azt is elmesélte a Blur frontembere, hogy maga a király, Elvis Presley is a porok miatt vesztette életét.

- Elvis még élhetne, ha abban az időben meglettek volna a helyes módszerek a leszoktatásra. Ez rendkívül ijesztő. Napjainkban segítségnyújtásban nincs hiány, csak el is kéne fogadni, ha felajánlják.

 Alex egyik fő támogatója egy kokain-ellenes fényképkiállításnak is, ami rendkívül megdöbbentően ábrázolja, hogyan szívja ki a szer az utolsó leheletet is az emberekből.

 Tény: ha nem segít az amúgy tehetséges énekesnőn senki, akkor lehet, hogy még hamarabb átdrogozza magát a túlvilágra...

Forrás: www.celebrity-mania.com

1 komment

Címkék: zene halál amy winehouse

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr74855998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kanócfiú 2009.01.09. 20:53:05

Manapság sincsenek módszerek a leszoktatásra. Lásd: dohányosok léteznek 2009-ben, és nem is kis számban. Előre részvétem. :(
süti beállítások módosítása