2009.01.11.
19:16

Írta: Csakazértis

E-pálya

 Én megcsináltam. De sok értelmét sajnos nem láttam. Kiikszelgettem azokat, amik érdekelnének, de ez a nyavalya legalább annyit kiírhatott volna, hogy ez tényleg jó lenne, ez meg nem.

 Nem baj, marad a már kiválasztott pálya, de legalább sikerült még néhányat találni mellé. Amiket már korábban néztem...

 De a 9. pontnál miért csak a szöveg van??? Meg ha az ember bejelöli, hogy középiskolás, akkor nekem minek kell most, végzősként tudni, hogy jövőre, meg amúgy is milyen szakokkal indul egy középiskola???

1 komment

Címkék: segítség suli iskola továbbtanulás

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr96871447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kanócfiú 2009.01.17. 20:57:37

Azért egy linket kaphattunk volna rá... Ez az?
www.epalya.hu/tanacsadas/palyatanacsadas.php

Ha sikerült miatta még néhány pályát találni, akkor csak nem volt teljesen felesleges! ;) Én amikor még papíron töltöttem ki ilyet személyesen akkor sem lepett meg az eredmény! Amint mondta a tesztfelügyelő hogy minek lennék a legjobb, rögtön rávágtam, hogy amúgy is pont annak akartam menni! :) Viszont legalább rávilágított néhány tulajdonságomra, ami megerősített a választásomban.

Az induló szakokat szerintem olyan okból, hogy mennyire tudnánk segíteni általános iskolás továbbtanulóknak ha érdeklődnének. Esetleg mennyire tartjuk a kapcsolatot az alsóbb évfolyamokkal.
süti beállítások módosítása