2009.01.23.
21:11

Írta: Csakazértis

Tánc még egy oldalról

 A fiúk. Akkora hülyék. Komolyan, hogy lehet két héttel a szalagavató előtt kitalálni, hogy ők azt nem táncolják, amit megtanítottak nekik, mert ők többet akarnak szerepelni???

 Bezzeg, mikor kitaláltuk, hogy miről szóljon a műsorunk, akkor bezzeg hőbörögtek, hogy ők nem fognak itt ugrabugrálni. Aztán ofő nagyon leszidta őket, hogy hogyan képzelik azt, hogy nem vesznek részt az egészben. Persze, ekkor is nekünk mondta a tanár, hogy beszéljük rá a fiúkat, hogy csináljanak valamit is. Kitaláltak valamit. De az egyáltalán nem illett bele a mi ötletünkbe.

Aztán eljött az a pillanat, hogy be kellett állniuk táncolni. És akkor nem tetszett nekik, hogy ők nem produkálhatják magukat. Ma pedig bejelentették, hogy felejtsük el őket... Köszönjük...

1 komment

Címkék: tánc szalagavató

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr53898486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kanócfiú 2009.01.23. 23:06:54

Ezek a fiúk! Amúgy most akkor többet vagy kevesebbet akarnak!?
süti beállítások módosítása