2009.01.23.
20:57

Írta: Csakazértis

Továbbra is tánc...

 A másik, ami nagyon ki tud borítani, hogy eddig talán ha kétszer tudtunk úgy próbálni, hogy ott volt mindenki. Mindig hiányzik valaki. Hol beteg, hol elmegy nyílt napra... Ezek tényleg nem direktből vannak. Ha beteg volnék, akkor én se mennék be. A nyílt nap meg arra jó, hoy aznap ne lássa az ember az iskolát.

 Na és persze azokat se szabad kifelejteni, akik tényleg nem is akarnak bejönni a próbákra. Korábban is szólhatott volna, hogy ő ezt nem akarja csinálni. A legszomorúbb az, hogy az ilyenek kinevetik azokat, akik tényleg rendesen táncolnak. Volt, hogy a barátnőjüket nevették ki, mert ő azt csinálta, amit a tanár kért. Tény, hogy vicces volt, de mégse kellett volna kigúnyolni, inkább ő is megpróbálhatta volna úgy csinálni. Legalább addig is úgy tett volna, mintha tudná...

1 komment

Címkék: tánc szalagavató

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr76898462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kanócfiú 2009.01.23. 23:06:08

Gúnyolódni még mindig könnyebb mint verejtékes munka árán sikert elérni!
süti beállítások módosítása