2009.02.13.
20:24

Írta: Csakazértis

Tánc

 Ma volt az utolsó, főpróba előtti gyakorlási lehetőségünk. De azt nem képzeltem volna, hogy még ekkor is veszekedni fogunk.

 Először is, mindig voltak olyanok, akik nem voltak hajlandóak normálisan, legalább egy kis átéléssel táncolni. Ma ők háborogtak a legjobban, mert a tanár rájuk szólt. Sőt, óra után még ők mondták azzal a tyúkeszükkel (mert sajnos több nem igazán van nekik), hogy már korábban be kellett volna szólni a tanárnak. Pont azok, akik pár héttel ezelőtt ofőnek is beszóltak.

 És még ők voltak felháborodva. Utána már senkinek nem volt kedve táncolni. Mi megmondtuk, hogy nem kötelező csinálni. Ki lehetett volna állni.

 Az egyiket ki is zavarta a tanár, mert átállított valamit, hogy szimmetrikus legyen. A csaj elkezdett értetlenkedni. A tanár mondta neki, hogy akkor miért nem ő tanított be valamit. Erre: "Lehet jobb lett volna"...

 Mi biztos nem jártuk volna jól vele. Beképzelt liba, aki mellesleg még buta is. Jah és nem is szép. De azért játsza magát. Mert azt hiszi, ezzel, hogy beszól mindenkinek kemény. Pedig ezzel csak a saját tudatlanságát mutogatja.

 Nem mellesleg utálja az osztály nagy többsége...

Szólj hozzá!

Címkék: tánc szalagavató

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr53941627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása