2009.03.22.
18:09

Írta: Csakazértis

Lakodalom roma módra

 Vagyis férjhez ment tegnap a szomszéd utcából a leányzó...

 Már reggel óta szólt a zene, persze élőben, mert miután kiderítettem, a cigány polgármester lánya volt a mennyasszony. Szóval 10-től volt itt minden!

 Az udvarban hatalmas asztalt állítottak fel, letakarták fehér abrosszal, és rengeteg virágot tettek rá.

 Már kora délelőtt nagy volt a jövés-menés, egyszer már úgy voltam, megkérdem az egyiktől, hogy mi a helyzet (még a végén engem is meghívtak volna a lagziba, hiszen a fél famíliát ismeri az ember - a lány egy évvel fiatalabb mint én, szóval egy általánosba jártunk, még a nővérét is ismerem - az odahordja anyuékhoz az oviba a kislányt - de hogy az nem néz ki romának, az is 100). Visszatérve a nagy eseményhez, apunak elmondták az egész szombati menetrendet - igaz, nem is kellett kérdezni azt, mondják ezek maguktól is... 10-től 3-ig volt a kikérés, majd utána voltak olyan kedvesek, hogy az ablakunk előtt mentek el a katolikus templomba a szertartásra. Végül a lagzira 600-800 fő volt hivatalos, ami ezeknél szerintem nem is olyan nagy szám. Pár éve meghalt az egyik roma az utcába - voltak vagy 500-an a temetésén - alig tudtam bejönni a házba, mert még itt is álltak!!!

 Szóval röviden összefoglalva, ez a lány is elkelt, hamarosan gondolom gyarapszik a família...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr341018496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csakazértis · http://eiffel-torony-papirbol.blog.hu 2009.03.29. 19:10:34

Végülis a lagzin 1200-an voltak, és a menyasszony több, mint 6 millió forintot táncolt össze!
süti beállítások módosítása