2009.04.09.
16:09

Írta: Csakazértis

Keddi elfoglaltság

 Április 7... Az egy hónapja várt dátum... Felbukkanási hely: Budapest... Időpont: 11-től 16-ig.

 Egy hónappal ezelőtt felmerült osztálytársnőimben a nagy kérdés, hogy mi lenne, ha a még rendelkezésünkre álló egy nap osztálykirándulást valamivel megtöltenénk. Ekkoriban elég gyakran lehetett hallani a Diana-kiállításról, szóval megvolt az ok, amiért nekünk nagyfaluba kellett menni...

 Azonban első próbálkozásra komoly ütközésbe keveredtünk az osztályfőnökünkkel. Ő úgyanis azt mondta, hogy ha van jobb ötletünk, szóljunk neki... :S

 Aztán addig mondták a többiek neki, hogy menjünk, amíg végül rábólintott. Ekkor azonban újabb probléma került felszínre: hova mehetnénk még a kiállításon kívül, hogy eltöltsük az időt?!

 A végső program a következő lett:

 11.00 Diana-kiállítás/Sajtófotó kiállítás - ez megosztásban ment, aki nem jött Diana-ra, az a Nemzetibe ment a másikra.

 12.30 Parlament - a jó öreg Parlament... Osztálytársnőm jövőbeni munkahelye...

 utána Westend, mert valahol ebédelni is kellett...

 15.15 Budai vár

 végül még kiraktuk azokat a társainkat, akik Pesten maradtak, majd go Békéscsaba!!!

 A hazaút, ha ofő nem akar minden áron Békés fele menni rövid lett volna. De nem!!! A legrosszabb úton kellett menni, csak azért, mert ő nem akart hazabuszozni!!! Mire beértünk a parkolóba, addigra az óra már 19.40-et mutatott, hála az égnek mindenkinek elment akkora a kinézett busza, hála egyeseknek... Mire hazaestem, addigra már 21.00 volt!!!

 Jah, és másnap be kellett menni a suliba... A meghívókért...

Szólj hozzá!

Címkék: suli kirándulás iskola

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr31056073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása