2009.06.27.
21:29

Írta: Csakazértis

Csütörtök

 Egy zsúfolt nap...

 Reggel anyuval elmentem ki a város másik felébe vásárolni, mert akcióba volt a zöldborsó... Utána még kitalálta nekem, hogy menjek el a gyógyszertárba, de ha már arra járok, akkor még vásároljak egy kicsit.

 Miután hazajöttem, felhívott a délutánra beszervezett tali másik résztvevője, hogy jó lesz neki a 3 óra, tudunk talizni, mert nem ment Szegedre.

 A megbeszélt időben találkoztunk is. Jó volt végre vele is egy kicsit beszélgetni, mert a másik angolos csajjal kedden sikerült megtartani a találkozót, és most hála az égnek vele is. Szegényt nemrég dobta a barátja, pedig már nagyon régóta együtt voltak. De most ki van virulva, nagyon csinos!!!

 Közben befutott egy hívás Teomonktól, hogy ő is jönne még hozzánk. Miután megbeszéltük a későbbieket a csajszival, hazamentem. Utána jött Tomi is. Mivel nem volt kedve ülni, így elmentünk a Stop Shop-ba nézelődni. Hála az égnek kitalálta, hogy keressünk neki parfümöt, így végigszagoltuk a bolt kínálatát... Volt utána olyan büdös a Müllerben...XD

 Aztán még este Peti is befutott, vele is sikerült egy kicsit csevelyegni :P

 Na meg hangolódni kellett a másnapra, hiszen pénteken bankett volt!!!

Szólj hozzá!

Címkék: barátság csütörtök barát

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr21212510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása