2009.08.04.
18:36

Írta: Csakazértis

Nagyon csúnya!!!

 Már nem bírtam tovább... Kicsi Párom már nagyon mondta, hogy kérjek időpontot bőrgyógyásztól. Valamit tenni kellett, mert ez már nem lehetett elviselni...

 A történet múlt hét elején kezdődött. Megcsípett valami. Az hogy most szúnyog vagy légy vagy valami bogár, sajnos nem tudom. A lényeg, hogy egyszer sikerült megvakarnom. Ott kezdődött a baj. Ez volt éjszaka. Nappalra begyulladt az első pötty. Aztán a következő... És a következő... Egyre újabb és újabb helyen jelent meg először úgy, mint egy vízhólyag, majd mint mikor az kilyukadt, végül pedig mint valami horzsolás, de a csúnyábbik változatból.
 
 Az, hogy most mennyi van, nem tudom megmondani. Nagyon sok.

 Tegnap felhívtam egy bőrgyógyászt. Szerencsére még aznapra tudott időpontot adni, így legalább nem kellett tovább szenvednem.

 Kiderült, hogy saját magamat fertőzöm, sőt nem csak magamat, hanem mindenkit, aki hozzáér. :S Kaptam rá antibiotikumot is, mert már nagyon el volt terjedve. Meg kenőcsöt is.

 Remélem segít rendbe hozni, mert úgy nézek ki, mint akit vagy nagyon elkalapáltak, vagy szét akar esni...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr661288813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása