2009.08.29.
10:40

Írta: Csakazértis

Elköltöztem

 De csak félig...

 Már csütörtökön átcuccoltunk Szegedre, mert így alakult. Őszintén megvallva, nagyon nem akaródzott átmenni, mert inkább lenne még egy hónapig nyár, és utána... De nem, utána még rosszabb lenne...

 Szóval nagyon gyorsan átértünk, pedig még így is tököltünk Hódmezővásárhely és Szeged között. Aztán rájöttünk, hogy nagyon könnyű eljutni az albinkhoz, mert mindig csak egyenesen kell menni, egy kanyart kell csak beiktatni.

 Egy kicsit - laza 30 percet - kellett várni a többiekre, hogy kinyissák nekünk az ajtót :S Gyors felcuccoltunk, körbenéztünk, aztán elkönyveltük, hogy lesz itt mit kipakolni, meg átrendezni... Annak nagyon nem örültem, mikor megláttam, hogy az íróasztalok eltűntek a szobából... Na de erre lesz még egy-két szavam...

 Aztán még takarítanunk kellett volna, de azt csak hétfőn akarok, mert még úgyis mindent újra át kell törölgetni, mert zárt helyen jobban ülepszik a por, és nem akaródzik kétszer takarítónőt játszani. Meg még szét kell rámolni a dolgainkat.

 Másik oka is volt, hogy nem maradtunk: éhesen mentünk át, és majd' kilyukadt a bendőnk, annyira vágytunk már egy kis ennivalóra. Szegeden nem tudtunk a Tesco fele lekanyarodni, így maradt a hódmezővásárhelyi XD Nagyon lazák voltunk XD De ritka jó volt!!!

 Végül szépen hazagurultunk, én addig rájöttem, hogy tök kényelmes az ülés, és ha máskor is megyünk hosszabb távra, kispárnával vágok neki az útnak!

Szólj hozzá!

Címkék: költözés utazás szeged

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr641345843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása