2010.04.12.
19:22

Írta: Csakazértis

A hétvége

 Pénteken egy nagyon kedves ismerősöm elhívott tesómmal együtt egy dobos rendezvényre. Nagyon jó volt, csak eléggé fáradt voltam. Későn is kezdődött az egész buli. Bemutatkozott néhány dobos kör, utána meg mindenki nekikezdett ilyen össznépi zenélésbe. Mi ekkor láttuk lehetőségét, hogy elinduljunk haza, mert már tesóm is kezdett nyűgös lenni, hogy sok lesz ez így egyszerre. Persze most megáztunk oda és visszafele is.

 Szombaton valóra vált a csütörtök óta tervezett álom: elmentünk egy kicsit beszélgetni barátnőmmel. Beültünk egy sörözőbe, ahol addig mondtuk a magunkét, amíg záróra nem lett. Utána végigsétáltunk a városban, de sehol nem találtunk olyan szórakozóhelyet, ahol igazán tetszett volna a zene. Azért, mert nem tudtunk igazán bulizni, nagyon jó volt egy kicsit beszélgetni.

Szólj hozzá!

Címkék: buli szombat péntek

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr191915633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása