2008.09.12.
21:44

Írta: Csakazértis

Mindenkinél ez volt?

 Egy dolog mindig is idegesített az osztályomba: soha semmiben nem tudtunk elsőre döntést hozni. Mindig jött a vita, hogy nekik ez nem tetszik, ők nem jönnek oda, meg ilyenek. 5 év alatt mást se hallok döntéskényszerben, csak azt: "Ez nem jó", "Ezt ki találta ki" és a kedvencem az, hogy "Hülyeség". És most mi is mehet nálunk, ha nem ez. Miért is? Mert végzősök vagyunk.

 A sulinkban a többi osztály már eldöntötte milyen színű legyen a kosztüm, nálunk még az is vita, hogy mit varrassunk. Egyesek kitalálták, hogy ne legyen fekete. És hogy mi volt az indok: őket öregíti. Hozzá kéne tenni, nekik épp előnyös lenne, azok a kilók el is tűnnének... A kávébarna azért esett ki, mert ofőnk megmondta: olyat csináltassunk, amit utána is fel tudunk venni.

 Következő pont: keringő. Idei találmánya a sulinak, hogy csak végzősök táncolhatnak. Mivel 5 osztályból négyben nőuralom van, eddig bevett szokás volt az alsóbb évesek között párt keresni. Eddig... És mi van ilyenkor? Összevesznek, ki táncol és ki nem...

 Ki ne felejtsük az osztálytáncot! Egy kemény napig jó volt az ötlet, amit kitaláltunk, a többség bele is ment, erre ketten nem kitalálják, hogy az nem jó...

 Azt hittem, hogy az utolsó évben végre lesz, amiben elsőre egyet fog érteni az osztály. Tévedtem...

 Mindenkinél ez volt???

Szólj hozzá!

Címkék: ballagás ruha tánc kosztüm

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr99660948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása