2008.12.25.
20:20

Írta: Csakazértis

Ez van

 Sokszor elgondolkozok azon, miért van az, hogy minden egyes karácsonykor szinte ugyanazokat a filmeket tudom megnézni a tévében, amit tavaly is láttam. Ha nem az egyik csatornán, akkor a másikon. Ennyire nincs miből válogatni???

 Tavaly végignéztem a Shreket, meg még vagy három karácsonyról szóló filmet, amiknek a címét se tudom - meg nem is akarom tudni -, meg már fogalmam sincs. Ilyenkor jó, ha az embernek vannak vésztartalékjai, nálunk ez általában a Jégkorszak és a Kung-fu Panda, amivel ki lehet egy estét húzni.

 De van más is. A Cool-on, amit amúgy nem néznék, két nap alatt három Showder klubot láttam, így legalább elmondhatom: volt értelme bekapcsolni a készüléket. Azokat legalább még nem láttam korábban.

Szólj hozzá!

Címkék: tv film karácsony műsor

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr87841692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása