2009.01.09.
20:45

Írta: Csakazértis

Gáz

 Ezen a héten minden nap ez volt nálunk a téma. Ritka, hogy az osztálytársnőimmel ilyen dolgokat vitassunk meg, de most ez is bekövetkezett.

 Senki se érti, miért szórakoznak velünk az oroszok és az ukránok (főleg az ukránok), hogy itt, a nagy mínuszok idején nem jön a gáz. Persze a kormány mondja, hogy eddig meg addig húzza ki az ország tartaléka. Na de ha nekünk sincs sokáig meg az a mennyiség, aminél még rendesen jön a gáz, akkor miért pont mi támogatjuk a szerbeket??? Megértem, hogy nekik nincs, és pont most van náluk karácsony, de ha azt vesszük, ha fordítva lennénk, ők adnának???

 Remélem minél hamarabb megoldódik a probléma, és nem kell a hírek első 15 percében azt nézni/hallgatni, hogy meddig van még elegendő gáz.

1 komment

Címkék: gáz

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr83868081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kanócfiú 2009.01.09. 21:18:19

Bízzunk benne. Nem azt kell nézni, hogy adnának -e ilyenkor. És ha nem volt még precedens, akkor senki sem fog adni senkinek? Legalább látszatintézkedésnek jó.

Ilyenkor jön jól az alternatív fűtés: villanykályha, számitógép, stb. XD Meg aztán a jó szigetelés is hasznos.
süti beállítások módosítása