2009.02.07.
22:52

Írta: Csakazértis

Történelem

 Ritka tőlem az a mondat, hogy lázadok a töri tanulása miatt. Most ez van.

 Az ok nagyon egyszerű: a SG levelezős változata nagyon rosszul lett megszervezve. A leveleket nem küldik ki időben. Csodálkozhatnak, hogy a januárra kiírt két levélből a második feladási dátuma előtt négy nappal kaptam meg mindkét feladatsort.

 Ezek után én csak annyit mondok, én nem csinálom meg mostmár a feladatot. Tavaly imádtam csinálni, a tanárom is nagyon rendes és segítőkész volt. A mostani példát vehetne róla. Gyakorlásnak jó lett volna, de inkább foglalkozok mással. Mire jó a felkészítőkönyv, meg a fakultatív emelt óra...

1 komment

Címkék: történelem

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr94929256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kanócfiú 2009.02.07. 23:15:04

Hát igen, ebben a korban minden ellen lázadna az ember. ;) Na jó, most komolyra fordítva a szót azért jobban meg kellett volna erőltetniük magukat azért. És amúgy is: miért nem teszik közzé a feladatokat mondjuk egy weblapon vagy egy blogban?!
süti beállítások módosítása