2009.02.20.
20:57

Írta: Csakazértis

Idő

 A héten egyedül az időjárás volt az, amiről lehetne órákig, vagy legalább pár percig írogatni.

 Hétfőn még hétágra sütött a nap, kellemes meleg volt. Ekkor már olvadt a hétvégén leesett hó is. Olyan kellemes, kora tavaszi idő volt.

 Kedd reggel arra keltem, hogy havazik. Ez ment egész nap. Nagyon kellemes érzés volt reggel úgy menni a suli fele, hogy az arcomba fújta a szél a havat.

 Szerdára gyors megfagyott a keddi csapadék. Úgyhogy nagyon boldog voltam, hogy jégpáncélon kell keresztülvergődnöm, míg kiérek a buszmegállóig.

 A csütörtök és a péntek is a fagyról, a nagyon nagy hidegről szólt. Elég kellemetlen volt kimenni, meg a fűtött buszról leszállni a fagyba...

 De még mindig a rossz időt mondja a meteorológus a tévében. Szóval akármennyire várja mindenki a tavaszt, még nem holnap fog bekopogni az ajtón.

Szólj hozzá!

Címkék: időjárás

A bejegyzés trackback címe:

https://eiffel-torony-papirbol.blog.hu/api/trackback/id/tr45955547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása